Naš tim

 U domu za stara lica “KOSTIĆ” angažovano je stručno, profesionalno i ljubazno osoblje čiji je zadatak da omogući korisnicima zdrav i aktivan život, medicinsku uslugu ali i prijateljski razgovor uz osmeh.


Članovi našeg tima su: socijalni radnik,doktor opšte prakse, medicinske sestre, negovateljice, spremačice, kuvarice. Po potrebi se angažuju saradnici iz različitih oblasti medicine u cilju pružanja svih potrebnih dijagnostičkih i medicinskih usluga.
Želja nam je da se Vaš fizički, intelektualni i socijalni život unapredi, pa smo zato tu za Vas.

U prijatnom okruženju, uz pratnju ljubaznog osoblja, želimo da se korisnici u domu osećaju bezbedno, zadovoljno i srećno. Tim doma “KOSTIĆ” spreman je da Vam u svakom trenutku obezbedi što prijatniji i kvalitetniji život, sigurnost i mogućnost da se opustite i uživate u predstojećim godinama života kod nas.


Nadzor nad korisnicima je u toku celog dana, kao i dežurstvo medicinskih sestara i negovateljica preko cele noći. U svakom trenutku, stručno osoblje je tu zbog Vas, da Vam da Vašu terapiju, izmeri pristisak, temperaturu, po potrebi da injekcije, infuziju, ili insulin. Takođe su tu da Vam pomognu oko oblačenja, kupanja, šetnje.