Smeštaj

Dom za stare”KOSTIĆ” je dom hotelskog tipa sa liftom. Poseduje više jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Sobe su vrlo prostrane, svetle, udobno nameštene za prijatan boravak u njima. Trenutni kapacitet doma je 50 mesta, ali u planu je proširenje kapaciteta.


Usluge domskog smeštaja podrazumevaju smeštaj, ishranu, negu, zdravstvenu zaštitu i rehabilitaciju, usluge socijalnog rada, kulturno zabavne, okupacione i rekreativne aktivnosti, usluge frizera, pedikir.....


Starački dom Kostić zamišljen je kao Vaš novi dom koji se ne razlikuje po udobnosti od Vašeg doma, a pruža mogućnost da se opustite i ne razmišljate o svakodnevnim obavezama. Brigu o Vašim lekovima i terapiji prepustite nama, a dosadašnji dani koje ste provodili sami, pretvoriće se u lepo druženje i razgovor sa osobljem doma i ostalim korisnicima.


Objekat raspolaže sa prostorom za dnevni boravak, trpezarijom, kuhinjom, ordinacijom, dvorište, terase ispred svake sobe sa kojih se prostire prelep pogled na grad.........

 

U ulaznom, prostranom holu doma za negu starih lica, postavljene su garniture za sedenje i odmor, za susrete i druženje sa porodicom, prijateljima i ostalim korisnicima doma, u svako doba dana, ne remeteći mir ostalih stanara.

 

U pripremi su i apartmani koji će biti dostupni korisnicima koji budu želeli smeštaj apartmanskog tipa
 

1
1

2
2

3
3